BENYT DIG AF
O.Ø.BYG OG DERES 
PROFESSIONELLE
FAGFOLK

I LANGT DE FLESTE BYGGEPROJEKTER ER DET MUREREN, DER ER DEN FØRSTE PÅ STEDET. DET ER DERFOR MURERENS ARBEJDE, AT SKABE DET PERFEKTE FUNDAMENT FOR AT DET EFTERFØLGENDE ARBEJDE BLIVER GODT. DERFOR ER DET ALT AFGØRENDE FOR DIT PROJEKTS SUCCES, OM MUREREN GØR ET GODT STYKKE ARBEJDE. HOS O.Ø.BYG HAR VI MERE END 17 ÅRS ERFARING INDE FOR DIVERSE MURE OPGAVER. O.Ø.BYG HAR ALTID KUNDENS BEHOV OG ØNSKER I FOKUS SAMT TOP PROFESSIONELLE MURERE PÅ PROJEKTERNE.

O.Ø.Byg blev grundlagt i 2018 af murermester Oktay Øztung og vores mål er at levere kvalitetsarbejde for din tilfredshed.

Selvom vi er et murefirma, når vores viden langt og vi kan rådføre dig med mange forskellige opgaver.

Vi har en stor omgangskreds i diverse andre brancher også, så vi kan finde lige den ekspert du har brug for. Vi sætter en stor ære i at ligge et perfekt fundament, så det efterfølgende arbejde bliver godt. Vores opgave er at sikre dig og dit projekt en succes så du opnår dine ønsker.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for diverse mure arbejde og gøre noget stort ud af at have dine behov og ønsker helt i centrum, samt topprofessionelle medarbejdere på dit projekt.

Når du ansætter os til dit projekt, kan vi garanter at du møder fagfolk der er professionelle, som går op i deres arbejde meget detaljeret og ikke mindst aflevere et projekt der er blevet færdig- og rengjort.